073-544 1335
AEO Certificering

Alles op één plek

BEPERKTE FISCALE VERTEGENWOORDIGING

PF Douane kan voor u de BTW verleggen, zodat u hier geen rekening mee hoeft te houden in uw cashflow.


ALLES OP ÉÉN PLEK

BEPERKTE FISCALE VERTEGENWOORDIGING


Beperkte Fiscale Vertegenwoordiging kan uitkomst bieden bij de invoer van goederen in de Europese Unie. Wanneer een importeur vanuit het buitenland verlangt dat de goederen worden ingeklaard in Nederland, heeft deze eigenlijk een Nederlands BTW-nummer nodig. Daar beschikt de importeur niet over. Om een wirwar aan moeilijke procedures te voorkomen, kan PF Douane dan optreden als Beperkt Fiscaal Vertegenwoordiger voor de buitenlandse importeur.


Toen we van de belastingdienst hoorde dat we een stapel aan documenten moesten invullen om onze producten te ontvangen, samen met BTW-Nummers, raakte wij natuurlijk in de stress. Een kennis van ons wees ons op de kennis van PF Douane. We zijn nog nooit zo goed geholpen door een partij als door de vakkundige mensen van PF Douane.

PF Douane beschikt over de benodigde vergunning voor Beperkte Fiscale Vertegenwoordiging, hierdoor kunnen wij de verantwoordelijkheid overnemen voor de BTW die de buitenlandse importeur moet betalen. Zo kunnen de goederen zonder problemen naar het land van de importeur worden getransporteerd. Beperkte Fiscale Vertegenwoordiging zorgt op die manier voor een soepeler logistiek proces en een verbetering van uw cashflow.OVER DEZE DIENST

IMPORT EN EXPORT AANGIFTE


ICP-aangifte is een aangifte van de belasting over de goederen die je intracommunautair levert vanuit Nederland. ICP staat voor intracommunautaire prestaties. Wanneer je zaken doet met het buitenland, dien je in Nederland naast de btw-aangifte ook een zogenaamde ICP-aangifte te doen. In een ICP-aangifte vul je alle intracommunautaire leveringen in, welke goederen geleverd zijn aan klanten die in andere EU landen btw-aangifte moeten doen. Je geeft de leveringen aan in het tijdvak van de factuurdatum. Heb je niks geleverd, dan hoef je geen aangifte te doen. Dit lastige proces wordt compleet door PF Douane voor u gedaan, zodat u zelf ontzorgd wordt.


Invoer Aangifte

Onder Artikel 23 van WOB kan PF Douane garant staan met haar eigen BTW nummer.Verwervingsbrief | CMR

Een document opgemaakt op basis van een bewijs van levering buiten Nederland.ICP aangifte

Wij doen ook de opgaaf intracommunautaire prestaties bij de Belasting Dienst.OVER FORMALITEITEN

ONZE DIENSTEN


Meer informatie over onze diensten?

Neem dan simpel en snel contact met ons op.