073-544 1335
AEO Certificering

Alles op één plek

OORSPRONGSDOCUMENTEN EN LEGALISATIE

Naar aanleiding van landenvoorschriften en klanteneisen kunt u gevraagd worden om uw handelsdocumenten te laten legaliseren. Een dienst waar PF Douane u bij kan helpen.


ALLES OP ÉÉN PLEK

OORSPRONGSDOCUMENTEN


Oorsprongsdocumenten worden bij invoer door het land van de uiteindelijke bestemming gevraagd om uiteenlopende redenen. In veel gevallen omdat deze landen handelsmaatregelen hebben ingesteld om hun markten te stimuleren (door korting op of vrijstelling van invoerrechten) of juist af te schermen. Bij deze handelsmaatregelen speelt de oorsprong van de goederen een belangrijke rol. Houdt er bij export naar landen buiten de EU rekening mee, dat u in veel gevallen een oorsprongsdocument nodig heeft.


Na het invoeren van onze producten werden wij door de douane gevraagd naar een oorsprongsdocument. Wij hebben toen al onze documenten doorgestuurd, echter bleek dit niet genoeg te zijn. PF Douane is toen ingesprongen en heeft via hun netwerk er voor gezorgd dat we binnen 3 uur de gelegaliseerde documenten kregen.

Ons streven is om binnen de zelfde werkdag de facturen via onze connectie bij de Kamer van Koophandel te laten legaliseren. Via een gedocumenteerd proces en met het gebruik van onze gecertificeerde systemen zorgen wij dat er een directe link is tussen u en de desbetreffende partij. Na het ontvangen van de gelegaliseerde documenten kunt u het proces verder in gaan, of u compleet laten ontzorgen door PF Douane.OVER DEZE DIENST

WAT DOET DE KVK


De KvK legaliseert de handtekening(en) op een document. Hiermee bevestigt de KvK dat het document is ondertekend door een binnen de betreffende fima bevoegde persoon. De KvK legaliseert geen documenten die in strijd zijn met de wet, bijvoorbeeld als het document gericht is tegen een geloof of ras. Ook legaliseert de KvK geen document dat een aantoonbare onwaarheid bevat. Met een legalisatie doet de KvK geen enkele uitspraak over de inhoud van het stuk.


Opmaak EUR1 | EurMed

PF Douane specialiseert zich in het opmaken van EUR1 en EurMed documenten.Certificaat van Oorsprong

Het bijleveren van een CVO, Certifcaat van Oosprong, is in veel gevallen verplicht.Legalisatie

Het officiëel legaliseren van facturen/contracten/paklijstenOVER VERGUNNINGEN

ONZE DIENSTEN


Meer informatie over onze diensten?

Neem dan simpel en snel contact met ons op.